TEDxUniversityofPiraeus 2020




To TEDxUniversityofPiraeus επιστρέφει το Σάββατο 9 Μαΐου 2020 και γίνεται το πρώτο Πανεπιστηµιακό TEDx στην Ελλάδα που θα πραγµατοποιηθεί εξ ολοκλήρου διαδικτυακά. Πιστεύουµε πως τώρα υπάρχει µεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ να διατηρήσουµε έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας και να συνεχίσουµε να διαδίδουµε ιδέες που αξίζουν! Θέµα της φετινής και 8ης, κατά σειρά, εκδήλωσης είναι το MOMENTUM.

MOMENTUM είναι η δύναµη που διατηρεί ένα αντικείµενο σε κίνηση, είναι αυτό που προωθεί την εξέλιξη. Βρες τη στιγµή, εκείνο το σηµείο στον χρόνο που θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι για να αναζητήσεις νέα µονοπάτια και να ανατρέψεις τα δεδοµένα. Όσο προχωράς, το πλαίσιο που θεωρείς αµετάκλητο, αναιρείται και αντικαθίσταται από την πραγµατικότητα που σου ταιριάζει. Το MOMENTUM σε οδηγεί στην ανακάλυψη του αληθινού σου εαυτού. Ακολούθησέ το!

Έτσι και φέτος το TEDxUniversityofPiraeus θα φροντίσει να συγκεντρώσει προσωπικότητες που διαθέτουν MOMENTUMS, τα οποία αξίζει να ακουστούν και να συζητηθούν. Οι ιστορίες αυτών των ανθρώπων από το χώρο της Eπιχειρηµατικότητας, του Engineering του Marketing, της Ψυχαγωγίας, µεταξύ άλλων, δεν σηµατοδοτούν µόνο µια δική τους ιδιαίτερη στιγµή µέσα στην οποία άλλαξαν όλα, αλλά και µια δική µας. Τα MOMENTUMS τους µπορεί να γίνουν οι αιτία για την δηµιουργία νέων ιστοριών και ορµών, οι οποίες θα οδηγήσουν στην εδραίωση µιας οµάδας, µιας κοινότητας, ενός Network. Γίνε και εσύ µέλος αυτής της άκρως δηµιουργικής αλληλεπίδρασης και µοιράσου µαζί µας την δική σου ξεχωριστή στιγµή... Γίνε η ορµή!





Για περισσότερες πληροφορίες, µείνετε συντονισµέν@ στα Social Media του TEDxUniversityofPiraeus σε Facebook και Instagram.


Comments